Veckans erbjudande, vecka 29

Sommaren rullar på. Det har ömsom varit värmebölja, ömsom kallt och regnigt. Vi på Fatous Passion gör vårt bästa för att muntra upp alla våra kunder med trevliga och fina produkter och erbjudanden.

Många vill unna sig själva under semestertider och andra beställer för att skicka vidare som presenter!

Den här veckan ger vi 20% rabatt på samtliga av våra produkter, så det är bara att välja och vraka, så långt lagret räcker… För att få rabatten lägger du bara in rabattkoden Sommar20 i kassan så dras rabatten automatiskt.

Vi har dessutom ett sommarpaket som är så kraftigt rabatterat att vi aldrig haft så stor rabatt på ett paketerbjudande!

Vi har packat sommarpaketet med produkter till ett värde av hela 1 110 kr. Vi har en grundrabatt på hela 365 kr och dessutom har vi 20% på alla våra produkter denna vecka med rabattkoden Sommar20. Lägg in rabattkoden i kassan. Totalt betalar du endast 596 kr för hela paketet. Det är alltså nästan halva priset på detta lyxiga sommarpaket! 

Paketet innehåller allt följande:

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 400 ml
Isatous Whipped Shea Cream 200 ml
Zawadis Body Scrub 200 ml
Omies Facial scrub, minst 120 gram
Lusi Doftpåsar (3-pack) Doften Lusi är allergenfri*

Eftersom paketet kostar över 500 kr får du även FRI FRAKT inom Sverige (värde: 63 kr). Klicka bara i ”FRI FRAKT” i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen.

Erbjudandet gäller denna vecka eller så långt lagret räcker. Tänk på att det bara finns ett begränsat antal paket till paketpris. Sommarpaketet hittar du HÄR!

Allergenfri* = Allergenfri innebär att den är fri från de 26 allergiframkallande ämnen i parfymoljor, som EU kosmetikadirektivet pekat ut som särskilt allergiframkallande ämnen. Observera dock att det finns betydligt flera ämnen som kan vara allergiframkallande.

Lämna ett svar