Butik och Hudvårdstillverkning

Vår Butik & tillverkning hittar du på Kungsholmen i Stockholm! Varmt välkommen att besöka oss där och prova våra naturliga hår- och hudvårdsprodukter som tillverkas på samma adress, i ett avskilt utrymme.

HÄMTA DIN BESTÄLLNING

Det går även att hämta din beställning i vår butik på Kungsholmsgatan 13.

ÖPPETTIDER:

SEMESTERSTÄNGT:
14/7 – 14/8

Det går att boka tid för köp eller för upphämtning av beställningar. Skicka ett mail till fatouspassion@gmail.com eller skicka ett DM på Insta.

Eftersom vi tillverkar vår hår- och hudvård även efter stängningstid, så går det alltid bra att kontakta oss och kolla om vi finns på plats om du behöver komma till butiken efter stängning, eller kontakta oss för att boka tid för ett besök i butiken utanför våra ordinarie öppettider.

VÅRT KONCEPT

Vi blandar familjens olika ursprung som är Sápmi och Gambia i en kombination vi tycker är passande. Det tropiska, västafrikanska kombinerat med det mer karga, enkla från den samiska miljön är våra upplevelser som vi vill dela med oss av till våra kunder. Mer om oss, våra värdegrunder och vår bakgrund kan du läsa HÄR!

UTBUD

Förutom vår naturliga hår- och hudvård har vi även lite annat hantverk.

För kontakt ring: 0739962214 eller maila oss på info@fatouspassion.se eller kom förbi.

HITTA TILL OSS

Kungsholmsgatan 13, Kungsholmen. Du hittar oss ca 550 meter från Centralstationen. T-bana Rådhuset. Gå upp vid den uppgång som heter Kungsholmsgatan. När du kommer upp på Kungsholmsgatan går du till höger och på höger sida efter ca 30 meter hittar du oss. Fatous Passion Butik. Varmt Välkommen!