Butik, Café och Hudvårdstillverkning

Nu har vi äntligen öppnat vårt Café och Butik på Kungsholmen i Stockholm! Varmt välkommen att besöka oss där för en fika, en frukost eller en enklare lunch. Eller kom och handla våra naturliga hår- och hudvårdsprodukter som tillverkas på samma adress, i ett avskilt utrymme.

HÄMTA DIN BESTÄLLNING

Det går även att hämta din beställning i vår butik på Kungsholmsgatan 13. Du kan hämta din beställning när du vill, även samma dag, under våra öppettider.

ÖPPETTIDER:

Till att börja med kommer vi ha öppet varje dag, måndag-söndag kl 10.00-19.00. När vi sett våra kunders behov av öppettider så kommer dessa att revideras så de passar våra kunder. Eventuellt nya öppettider kommer i så fall att meddelas här.

VÅRT KONCEPT

Till vårt café hoppas vi att du som söker en oas i en stressig vardag mitt i Stockholm, ska hitta. Minimalism hittar du på många andra ställen, hos oss hittar du lite ”extra allt”.

Vi blandar familjens olika ursprung som är Sápmi och Gambia i en kombination vi tycker är passande. Det tropiska, västafrikanska kombinerat med det mer karga, enkla från den samiska miljön är våra upplevelser som vi vill dela med oss av till våra kunder. Mer om oss, våra värdegrunder och vår bakgrund kan du läsa HÄR!

UTBUD

Förutom vårt utbud på handgjord, naturlig (det mesta ekologiskt) hår- och hudvård hittar du även ditt favoritfikabröd. Om du saknar något i sortimentet, får du gärna säga till så kanske vi kan ta hem det. Hos oss kan du beställa både tårtor, smörgåsar, smörgåstårtor och kanske lite fredagsfika till jobbet eller till fredagsmyset hemma. Beställningar av tårtor och större beställningar tas emot minst två vardagar innan avhämtning.

Vi serverar chakry som är en populär dessert/frukost från Västafrika (Gambia/Senegal) med couscous och kokosflingor blandat med en mejerisås av vaniljyoghurt, grädde, keso, ananas och lite annat.

Vi serverar även smörgåsar med rökt renstek och pepparrot eller en avokadosmörgås med fetaost.

För beställningar ring: 0739962214 eller maila oss på fatouspassion@gmail.com eller kom förbi.

HITTA TILL OSS

Kungsholmsgatan 13, Kungsholmen. Du hittar oss ca 700 meter från Centralstationen. T-bana Rådhuset. Gå upp vid den uppgång som heter Kungsholmsgatan. När du kommer upp på Kungsholmsgatan går du till höger och på höger sida efter ca 30 meter hittar du oss. Fatous Passion Café & Butik. Varmt Välkommen!