Butik och Hudvårdstillverkning

Nu har vi äntligen öppnat vårt Butik & tillverkning på Kungsholmen i Stockholm! Varmt välkommen att besöka oss där och prova våra naturliga hår- och hudvårdsprodukter som tillverkas på samma adress, i ett avskilt utrymme.

HÄMTA DIN BESTÄLLNING

Det går även att hämta din beställning i vår butik på Kungsholmsgatan 13. Du kan hämta din beställning när du vill, även samma dag, under våra öppettider.

ÖPPETTIDER:

Måndagar- stängt

Tisdag-fredag kl 11.00-18.00.

Lördag-söndag kl 12.00-16.00

Eftersom vi tillverkar vår hår- och hudvård även efter stängningstid, så går det alltid bra att kontakta oss och kolla om vi finns på plats om du behöver komma till butiken efter stängning.

Om du vill besöka oss, men våra öppettider inte passar dig, så kontakta oss och boka tid med oss utanför våra ordinarie öppettider. Vi finns som sagt ofta i butiken och gör hudvård utanför våra öppettider.

VÅRT KONCEPT

Vi blandar familjens olika ursprung som är Sápmi och Gambia i en kombination vi tycker är passande. Det tropiska, västafrikanska kombinerat med det mer karga, enkla från den samiska miljön är våra upplevelser som vi vill dela med oss av till våra kunder. Mer om oss, våra värdegrunder och vår bakgrund kan du läsa HÄR!

UTBUD

Förutom vår naturliga hår- och hudvård har vi även lite annat hantverk.

För kontakt ring: 0739962214 eller maila oss på fatouspassion@gmail.com eller kom förbi.

HITTA TILL OSS

Kungsholmsgatan 13, Kungsholmen. Du hittar oss ca 550 meter från Centralstationen. T-bana Rådhuset. Gå upp vid den uppgång som heter Kungsholmsgatan. När du kommer upp på Kungsholmsgatan går du till höger och på höger sida efter ca 30 meter hittar du oss. Fatous Passion Butik. Varmt Välkommen!