Köpevillkor

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel på denna webbsida.

Mina hudvårdsprodukter

Samtliga av mina produkter är certifierade och följer EUs lagar och regler. Mina produkter är handgjorda. Mina vispade oljor är ekologiska och samtliga produkter innehåller naturliga råvaror utan kemikalier. Helt enkelt hudvård när den är som bäst!

Erbjudanden

Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker, men oftast det går att förhandsbeställa om en produkt tar slut, förutsatt att produkten finns i det ordinarie sortimentet.

Priser  

Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive moms.

Frakt

Frakten kostar 65 kr med Postnords sökbara frakt. Vid köp från 500 kr i slutpris (efter ev rabatter) bjuder Fatous Passion AB på frakten. Klicka bara i ”FRI FRAKT” i kassan. Alternativet kommer upp när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen (efter ev rabatter).
Vi skickar även beställningar inom EU mot en frakt på 150 kr. Det finns möjlighet att avhämta beställningar efter överenskommelse i Farsta och det är helt fraktfritt. Du kan beställa i shopen och i kassan klicka i att du hämtar själv, så läggs ingen fraktkostnad till. Var uppmärksam på att du kommer att få ett sms eller epost om när beställningen är packad och var den kan hämtas upp.

Betalning

Betalning sker via Swish eller via övriga betalsätt som finns angivna i kassan. Du väljer själv vilket betalsätt som passar dig.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du gjort en godkänd beställning så skickas ett e-postmeddelande till den mailadress du angett, detta e-mail gäller som orderbekräftelse och kvitto. Kontrollera noga att du uppgett korrekta uppgifter för leveransen.

Leverans

Vi postar din beställning 0-3 dagar efter beställningen är slutförd. Postnords leveranstid för sökbar frakt är 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Runt julen och andra stora högtider när Postnord har högre belastning kan de ta längre tid på sig, därför är det bra att göra sin beställning i god tid.
Vid eventuell försening har konsumenten rätt att utan kostnad häva köpet.
Det är upp till kunden att ange korrekt leveransadress. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel uppgiven adress eller ej hämtas ut ansvarar kunden själv för att betala ny frakt.

Ett tips är att ladda ned Postnords app, så kan du följa paketet väg hela vägen.

Transportskada

Om en vara från oss skadas i transporten ska detta anmälas till Fatous Passion AB inom skälig tid från att konsumenten upptäckt felet.
Vi rekommenderar att kunden påtalar skadan till ombudet om skadan upptäcks vid avlämnandet av varan. I annat fall rekommenderar vi kunden att kontakta Fatous Passion AB så snart som möjligt för att reklamera och få en ny vara.

Reklamation

Fatous Passion AB följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 
Kundens ansvar för att se så denne har fått rätt produkter i sin leverans. Om felaktig produkt levererats än den kund beställt eller om produkten är skadad, ska kunden inom skälig tid från mottagandet kontakta fatouspassion.com för reklamation. Vi ersätter eventuella fraktkostnader vid reklamation. 

I det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet återbetalar vi konsumenten inom senast 30 dagar från den dagen då Fatous Passion AB mottagit meddelande om reklamation.

För reklamationer kontakta oss säkrast via mail fatouspassion@gmail.com eller på telefon +46 739962214.
Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka en produkt.

Produkterna skickas till:
Fatous Passion AB
Lysviksgatan 48
123 42 Farsta

Ångerrätt

Vi följer lagen om konsumentskydd vid distans- och hemförsäljning. En oanvänd vara, dvs oöppnad och med obruten förpackning kan returneras inom 14 dagar från det att leveransen tagits emot. Vid retur (ångerrätt) skall konsumenten själv bekosta returfrakten. Du har även ansvar för att varan kommer tillbaka till oss i oskadat skick, vi rekommenderar därför att returnera som spårbar försändelse (paket). När vi mottagit varan och godkänt att produkten inklusive förpackning är i oförändrat skick betalar vi tillbaka pengarna för varan inklusive påförda avgifter senast inom 30 dagar. Pengarna betalas ut på det konto som använts vid betalning. Ångerfristen börjar gälla från den dag du har mottagit din beställning.

Konsumenten har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan, med undantag av hudvård, krämer och tvålar. Pga hygieniska skäl, med stöd av lagen 2005:59,4:1.2.3. får ej förpackningen öppnas på hudvård då varan försämras.

Bytesrätt

Om du ångrar ditt köp så kontakta oss på fatouspassion.com inom 14 dagar från mottagandet av produkt. Maila på fatouspassion@gmail.com eller ring på+46 739962214.

Vid byte av vara så står kunden själv för frakt tillbaka till Fatous Passion + frakt för ny vara. 
Kontakta oss innan du skickar tillbaka något.

Återbetalning

I det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet återbetalar vi konsumenten inom senast 30 dagar från den dagen då Fatous Passion AB mottagit meddelande om reklamation.

Återförsäljare

Om du är intresserad av att bli återförsäljare av produkter från Fatous Passion AB, läs mer HÄR!

Tveka inte att kontakta oss för frågor.
Tack för att du handlar hos oss på Fatous Passion AB

Kundsupport

Telefon 0739962214
Måndag-Fredag kl 17-19

Vi svarar på e-post inom 24 h.

Fatous Passion AB

Lysviksgatan 48
123 42 Farsta
+46 739962214
fatouspassion@gmail.com

Organisations nummer: 559026-4890