Varför är två av de vispade oljorna nästan likadana?

 

Detta är Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja och Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja.

FB_IMG_1508193203858.jpgDen med kokosolja är vit och rosa, den utan kokosolja är endast rosa. I övrigt är skillnaderna små, den utan kokosolja innehåller ingen kokosolja, förstås och så mycket mindre Mangosmör, bara ett litet uns. Men båda har samma doft, samma mängd Arganolja o.s.v.

Att den ena saknar kokosolja innebär också att den är ganska hård. Man kan behöva hålla en klick i handen så den smälter av kroppsvärmen innan man applicerar den.

Varför två olika? Den med kokosolja har samma verkan och användningsområden som de övriga vispade oljorna. Mjukgörande för kroppen, men går också att använda som hårolja till texturerat hår (s.k. ”afrohår”). Den utan kokosolja är däremot gjord i första hand för texturerat hår, men går att använda till kroppen också.

Varför dessa namn på mina produkter? Mina fyra vispade oljor är namngivna efter mina tre döttrar (Bintas finns ju både med och utan kokosolja).

Jag har valt att namnge mina produkter efter familjemedlemmar och andra närstående då jag tycker att det är viktigt med representation.

Klart jag måste ge mina produkter mina barns namn. Dels för representation, men också för alla de gånger de som barn satt och tittade på när deras vänner hade ballonger, pennor, T-shirts, muggar och gud-vet-vad med sina namn på, för att inte tala om namnsdagar… Nu får de sina egna namn på mina produkter. Det omvärlden inte skapar för mina barn, försöker jag skapa själv! 😉 #Representation

Lämna ett svar