Njutningen av en riktigt härlig tvål

20171106_200753.jpg

Tvålar. Det finns en uppsjö av dem. Fasta tvålar, flytande tvålar, tvålskum, för att inte tala om alla utformningar och förpackningar det finns. Storlekar, former, färger och dofter varierar i det oändliga.

Vissa nöjer sig med en enkel, billigare tvål som helt enkelt bara gör rent. Andra vill att den ska kännas lyxigare, löddrigare, ha fina råvaror och dofta ljuvligt.

29573156_864796787038124_5977123846213725145_n

Min African Black Soap finns i två utföranden; naturell eller med mangodoft. Båda är utformade efter Afrikas karta och är ganska stora. De väger minst 100 gram styck.

Med tanke på dess egenskaper, tänker jag på den som ”vardagslyx”. En lite bättre tvål som inte kostar så mycket, helt enkelt.

Amies Whipped Soft Soap är min storsäljare just nu. Det är helt enkelt en vispad tvål som jag färgsatt i två mineralfärger: nämligen lila och turkos. Den doftar ljuvligt av White musk och är en tvål som löddrar härligt med ett mjukt och välgörande skum. Vispad tvål är rätt nytt för många av mina kunder, men att ni är nöjda med den behöver jag inte tvivla på!! Det är så härligt med er feedback på mina produkter och Amies Whipped Soft Soap tycks ha blivit inte bara min favorit, utan även eran! Den härliga Baobaboljan i tvålen, gör att huden blir återfuktad och inte torkar ut! En dusch med Amies Whipped Soft Soap är verkligen njutfull.

Amies Whipped Soft Soap säljs i burkar och finns i två storlekar: 75 ml eller 200 ml.

Till och med på söndag så har jag också erbjudandet: en valfri vispad olja 200 ml och en Amies Whipped Soft Soap 200 ml.

Lämna ett svar