Kundens betydelse

För mig står kunden i centrum. Så många företagare vi hör säga dessa ord. Säkert är det många som menar det också, men jag tror att bara ett fåtal faktiskt sätter sina kunder i centrum.

Jag anstränger mig verkligen för att göra det. Jag vill att varje kund ska känna sig nöjd med sitt köp. Det här är ju inga produkter som framställs på en fabrik på löpande band, utan det är produkter som jag skapar en och en med mina händer.

När jag skriver att jag skapar dem med kärlek så menar jag just det. Det känslomässiga engagemanget jag lägger ned är verkligen äkta.

20171124_171654.jpgJag upplever ofta själv när jag använder en handgjord produkt, eller ett ännu bättre exempel: jag tycker det känns när man äter mat som är hafsigt ihopslängt med lite råvaror som finns till hands, jämfört med mat där råvarorna är omsorgsfullt utvalda och ett känslomässigt engagemang är lagt på själva matlagningen. När man lagar mat med kärlek så känns det helt enkelt.

20171124_171321.jpgSamma känsla vill jag att du som kund får när du använder min hudvård. Jag har valt ut råvarorna noga, lagt ned känslomässigt engagemang i skapandet och en stor portion kärlek i varje enskild produkt. Hoppas du kan känna det.

Lämna ett svar