Erbjudande vecka 31 och 32

Som öppningserbjudande för Fatous Passion i Hökarängen, kommer jag nu att ha två veckors erbjudande, denna vecka och nästa. Erbjudandet innebär hela 20 % rabatt på samtliga produkter. Detta gäller både i den nya lokalen och på nätet. 

bintas utan kokosolja

Jag vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att ta del av och prova sig fram med mina produkter, samt ge en liten extra glädje till mina nya kunder och självklart även till er som funnits med ett tag.

Passa gärna på att köpa presenter också när erbjudandet är så förmånligt!

Om du är intresserad av att komma till mitt event inför öppningen, så kan du se mer information om du klickar HÄR!

(Däremot gäller inte detta erbjudande på de specialerbjudanden jag kommer att ha vid mitt öppningsevent på fredag den 3/8-2018. På de övriga produkterna kommer det dock att gälla även den dagen!)

Lämna ett svar