Prishöjning 2019

Som så många andra företag kommer även jag att ha en prishöjning. Jag kommer att ha den prishöjningen från den första januari 2019. 

Mina återförsäljare har redan fått de nya prislistorna för 2019 och kan därför uppge ett annat värde på produkterna än vad jag gör, det är som sagt för att de redan har fått 2019  års prislistor.

När du handlar direkt från mig så kommer höjningen alltså ske om drygt en vecka, den första januari.

Hittills har jag på mina 1 ½ år bara haft prishöjning för två varor, en ganska marginell summa, men nu kommer jag ha en generell prishöjning för samtliga produkter då jag gör om hela mitt system. Framför allt då jag har en hel del fler utgifter idag än när jag började.

Visst är det trist att höja priset, men jag hoppas att mina kunder ska se värdet i kvaliteten jag håller på mina råvaror, samt allt det arbete jag lägger ned på att göra mina produkter för hand. Jag tänker inte be om ursäkt för min höjning även om jag dragit mig för att göra den ett bra tag, men visst hade jag önskat att kunna hålla jättelåga priser för alltid.

Jag kommer att hålla de priser jag blir tvungen till att hålla, för att kunna hålla den standard och den kvalitet jag vill fortsätta hålla, samt så jag kan fortsätta producera helt nya produkter för nya användningsområden.

Vissa varor kommer att drabbas av en högre höjning än andra, medan andra får en marginell höjning, men jag hoppas ni kunder har förståelse och att ni fortsätter vara mina kunder. För er som bara kan handla på marginalen så får ni gärna passa på nu, innan priserna höjs, om ni har möjlighet.

Jag kommer fortsätta ha prisvärda erbjudanden även framöver och med det nya systemet hoppas jag inom kort kunna erbjuda följande:

  • Lägre avgift för frakt
  • Bra, prisvärda erbjudanden
  • Nya produkter
  • Förmånligare möjligheter för återförsäljare
  • Fler betalningsmöjligheter

Lämna ett svar