Veckans erbjudande, vecka 43

Sommaren är nu ett minne blott och huden har tappat sin lyster och börjat bli torr och fnasig. Bäst är förstås att börja förebygga detta redan på sommaren med att smörja in och använda bra hudvård. Många glömmer dock bort det på sommaren när man har så mycket annat att göra. Tur att huden kan få lite ”Första hjälpen” så här på hösten och början på vintern då.

Jag kommer ha två olika erbjudanden varje vecka. Ett för en enskild produkt/ ibland kanske två produkter och ett paketerbjudande med minst 3 produkter.

Erbjudande 1: Den här veckan får du hela 100 kr rabatt när du köper en Isatous Whipped Shea Cream 400 ml. Den är min allra bästa och mest mjukgörande vispade olja. Den passar även bra till små barn och personer med känslig hud. Den innehåller bra och lyxiga oljor och gör huden babylen. Den är lika bra för oss som inte har känslig hud. Ordinarie pris på Isatous Whipped Shea Cream 400 ml är 430 kr. Denna vecka betalar du bara 330 kr.

Isatous Whipped Shea Cream hittar du HÄR!

Erbjudande 2:

1 Isatous Whipped Shea Cream, 200 ml

1 Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja, 200 ml

1 Zawadis Body Scrub, 200 ml

1 Omies Facial Scrub with African Black Soap, minst 120 gram

Hela paketets ordinarie pris är 890 kr, men denna vecka betalar du endast 645 kr för hela paketet!! Paketet hittar du HÄR!

Dessutom är det ALLTID FRI FRAKT på alla beställningar från 500 kr inom Sverige. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du har lagt i varor för minst 500 kr.

Lämna ett svar