Nyhet: Barnhörna i Hökarängen

För ett tag sedan höll jag en tävling för att få in tips till en barnhörna i mitt Showroom i Hökarängen. Förslagen som kom var många och nu har vi vår fina hörna.

En barnhörna var något jag länge funderat på. Varför en barnhörna var viktig för mig var av flera skäl:

  • Många barn tyckte det var tråkigt att komma in till mig och få stå och lyssna på ”vuxenprat”.
  • Det är viktigt för mig att alla ska känna sig välkomna.
  • Jag vill att barn ska känna att det är ”positivt” att komma in till mig.
  • Många föräldrar blir stressade när barnen springer runt, gnäller eller börjar pilla på saker och har svårt att fokusera på svaren på frågorna de ställer om mina produkter.

Så nu har jag min lilla barnhörna! Vad finns då i min barnhörna? Jo, det finns dels lite tomma burkar som de allra minsta kan sitta och skramla med. Det finns också några böcker. Både för de allra minsta, de lite större och till de riktigt stora barnen. Böckerna kommer att bytas ut med jämna mellanrum. Där finns också en liten fruktkorg för det barn som behöver lite frukt innan middagen. Sen har jag förstås en pärm med många fina motiv att färglägga med de färgpennor jag köpt in. När barnet/barnen målat klart sin teckning kan de sätta in den i en pärm, eller ta med den hem. För de barn som inte själva vill färglägga, kan de i stället sitta och kika i pärmen på alla fina bilder som barn innan har färglagt och satt in i pärmen.

Det finns två, stora, sköna fåtöljer att sitta i medan de läser/leker/äter en banan eller färglägger. Jag hoppas barnen kommer trivas bra och att deras föräldrar inte känner sig lika stressade när de störtar in hos mig!

Mer än så behövs faktiskt inte för att underhålla och glädja vår nästa generation för en liten stund.

Varmt välkommen önskar jag ALLA mina kunder. Stora som små.

Lämna ett svar