Inomhusjulmarknad i vårt Showroom

Söndag den 1:a december är det den första advent. Då håller Hökarängen sin årliga, traditionella, härliga julmarknad på gågatan.

För andra året i rad håller vi samtidigt en inomhusjulmarknad med lite annorlunda koncept på Pepparvägen 9a (gatan nedanför gågatan). Vi bjuder på glögg, julmust och fikabröd. Vi har bjudit in kvinnor med ett unikt utbud av olika typer av hantverk.

I lokalen har vi UK Köksdesign, Fatous Passion, samt nya tillskottet Elvira Beauty salong.

Inbjudna till eventet har vi Nonkululeko med hantverk från kvinnor i Senegal, Sista T och Kalumu kommer med bl.a. hantverk från Kenya och en hel del annat. Binta Lola kommer med sin härliga konst och sist men inte minst har vi nytt för i år, bjudit in författaren Emily Joof.

Nytt för i år är även att vi har en liten barnhörna för att skapa trivsel även för barn.

På söndag öppnar vi dörrarna kl 11-17 och du är varmt välkommen!

Lämna ett svar