Nu ändrar vi konceptet och utökar produktionen

Nu är helt rätt tid till omstrukturering och lite ändringar av konceptet.

Efter att ha haft mitt lab och showroom i Hökarängen i ett och ett halvt år, var det dags att se över mina prioriteringar och mitt koncept, men framför allt mina kunders behov.

Allt för få kunder besöker mitt showroom, även om kundantalet ökar så är det inte tillräckligt, vilket innebär att jag lägger allt för mycket tid där det inte finns ett tillräckligt stort behov. Samtidigt ökar mina beställningar både runt om i landet, men även från andra länder.

Jag kommer därför göra det givna. Jag stänger ned mitt showroom och flyttar mitt lab där jag har mer utrymme för just labdelen.

Mina produkter kommer fortsätta kunna handlas över disk i Hökarängen, men ny adress är ännu lite oklar, men jag återkommer självklart med adress så snart det är klart.

Jag kommer även satsa på fler nya produkter under det här året, så förändringen kommer märkas för er kunder på ett positivt sätt!

Lite trist för kunder som vill handla över disk förstås, men jag ska hitta en lösning som funkar för er!

Då efterfrågan av mina produkter ökar, så känns det roligt att kunna öka min produktion och att kunna ge allt fler personer möjlighet att få prova mina produkter.

I morgon, lördag den 15: e februari kommer jag hålla öppet för sista gången i mitt showroom kl 12-17. Varmt välkommen!!

Lämna ett svar