Veckans erbjudande, vecka 25

Midsommarveckan. Den ser ut att bli väldigt annorlunda för de flesta i år. Kanske vill du passa på att muntra upp någon med en present i midsommar? När du beställer från oss kan du välja att skicka presenten direkt till någon annan. Eller du kanske vill muntra upp dig själv med en midsommarpresent? Vi har varje vecka ett nytt erbjudande på en enskild produkt och ett mycket prisvärt paketerbjudande.

Denna veckas erbjudande på enskild produkt är Jainabas Whipped Shea Body Oil 400 ml. Du får hela 80 kr rabatt på den, då det är den av våra produkter som våra kunder mest förknippar med sommar.

Den innehåller Ekologiskt Sheasmör, Ekologisk Kokosolja, Ekologisk Avokadoolja, Ekologisk kallpressad Mandelolja, Vitamin E och härligt, somrig doft av Ananas och Kokos.

Det är den av våra vispade oljor som är tunnast i konsistensen och det, tillsammans med doften gör den till den givna sommarprodukten.

Jainabas Whipped Shea Body Oil hittar du HÄR och den ingår denna vecka även i veckans paketerbjudande.

Veckans paketerbjudande är mycket förmånligt för dig som vill prova eller ge bort flera produkter. Veckans paketerbjudande har ett värde på totalt: 830 kr. I veckans erbjudande får du hela 305 kr i rabatt och betalar därmed endast: 525 kr. Veckans erbjudande innehåller följande (klickbara länkar för att läsa mer om varje produkt):

Jainabas Whipped Shea Body Oil, 400 ml

?  Isatous Whipped Shea Cream, 75 ml

?  Amies Whipped Soft Soap med Baobabolja, 200 ml

?  Omies Facial Scrub, minst 120 gram

Eftersom paketet kostar över 500 kr får du även FRI FRAKT inom Sverige (värde: 63 kr). Klicka bara i FRI FRAKT i kassan vid beställning.

Erbjudandet gäller denna vecka eller så långt lagret räcker. Tänk på att det bara finns ett begränsat antal paket till paketpris.

Veckans paketerbjudande hittar du HÄR!

En riktigt trevlig och fin midsommar önskar vi DIG och dina nära och kära!

Lämna ett svar