Vår nya doft: Lusi – med en Ängsdoft från Sápmi

Fatous Passion är mycket stolta över att få presentera vår nya doft; Lusi – med en Ängsdoft från Sápmi.

Att doften dessutom är allergenfri känns som ett bra steg i rätt riktning.

Allergenfri innebär att den är fri från de 26 allergiframkallande ämnen i parfymoljor, som EU kosmetikadirektivet pekat ut som särskilt allergiframkallande ämnen. Observera dock att det finns betydligt flera ämne som kan vara allergiframkallande.

På samtliga av våra Dofter till Doftpinnar kan du även välja färg på pinnarna. Du kan välja mellan svarta, rosa och träfärgade. Det ingår alltid fem pinnar till varje doft.

Styrkan på doften kan du alltid reglera. Vill du ha mycket doft så ställer du i alla pinnarna i behållaren och vänder på dem lite då och då. Vill du ha mindre doft så plockar du helt enkelt ut en eller några av pinnarna från behållaren.

Hur doftar då Lusis Doftpinnar? Den är ”lätt” i doften och lätt att tycka om och den passar fint som rumsdoft. Den är inte så stark, så den passar för dig som inte vill ha allt för stark doft. Den måste helt enkelt doftas på för att förstå…

Lämna ett svar