Veckans erbjudande, Vecka 31

Sommaren är långt ifrån slut. Vi hoppas den fortsätter långt in i höstmånaderna, så vi får så mycket sommar av säsongen som det är möjligt! Förutom sol, värme, bad och ledighet så finns det annat som är härligt med sommaren och det är alla erbjudanden som kommer. Denna vecka har vi dessutom en extra bonus! För varje 500-lapp du beställer för får du en Amies Whipped Soft Soap 75 ml på köpet! (Värde: 95 kr.)

Här är veckans somriga erbjudanden från Fatous Passion:

Vi har 40 kr rabatt på Amies Whipped Soft Soap, 200 ml. Det är en tvål som verkligen fått ett uppsving under sommaren, även om de flesta som testat den blivit förtjust i den. Men nu tycks allt fler ha upptäckt hur skön tvålen är och hur praktisk den är. Det rinner inte ut och den kladdar inte, så det är lätt att ta med den till badet, träningen, resan eller bara att ha en egen tvål i väskan. Den är dessutom en perfekt present till den som har det mesta. Rabatten ligger inlagd och klar, det är bara att klicka hem valfritt antal av den. HÄR hittar du Amies Whipped Soft Soap.

I veckans somriga paketerbjudandet ingår allt detta:

Bintas Coco-Mango Oil UTAN kokosolja, 75 ml

Bintas Coco-Mango Oil MED kokosolja, 75 ml

Jainabas Whipped Shea Body Oil, 75 ml

Isatous Whipped Shea Cream, 75 ml

Zawadis Body Scrub, 75 ml

Omies Facial Scrub, minst 120 gram

Paketet har ett värde på totalt: 805 kr. Denna vecka betalar du endast 545 kr för hela paketet. Det ger dig hela 260 kr i rabatt.

Veckans somriga paketerbjudande hittar du HÄR!

Paketet finns i begränsat antal och gäller så länge paketen finns kvar eller till veckans slut.

Vi har alltid FRI FRAKT på beställningar från 500 kr. Klicka bara i FRI FRAKT i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt varor för minst 500 kr i varukorgen.

BONUS! Vi har en extra bonus denna vecka! För varje 500 du beställer får du en Amies Whipped Soft Soap 75 ml. Handlar du för 500 kr får du en, handlar du för 1000 kr får du 2… Den följer med utan att du behöver göra något!

Lämna ett svar