Veckans erbjudanden, vecka 38

Ny höstig vecka, då har vi lagt in lite höstiga erbjudanden också! Veckans paketerbjudande har vi plockat ihop för att vi tror att denna kombination passar särskilt bra på hösten.

Veckans erbjudande på enskild produkt ger dig 50 kr rabatt på samtliga av våra doftpinnar. Vi tänker att det passar särskilt bra med god doft i hemmet under höst och vinter då vi vistas mer inomhus och vill att det ska dofta gott omkring oss. Så nu kan ni ladda upp både i ert eget hem och kanske passa på att köpa några som present?

Den här veckan har vi plockat ihop ett lite höstigare paket, men med ett riktigt generöst paketpris. Paketet innehåller hela fem olika kvalitetsprodukter och som vanligt när du beställer våra produkter så får du mest rabatt på våra veckopaket. 

Veckans paket har ett totalt värde på: 805 kr, men med paketrabatten på hela 290 kr, så kostar paketet dig endast 515 kr.

Paketet innehåller följande:

Dessutom har vi alltid FRI FRAKT på alla beställningar från 500 kr (Värde: 63 kr). Klicka bara i FRI FRAKT i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen.

Paketerbjudandet finns i begränsat antal och gäller veckan ut, i mån av hur många paket som finns kvar.

Till doftljuset ingår den vita burken. Om du hellre vill ha den guldfärgade, så kan du skriva det i meddelanderutan i kassan, så löser vi det.

En riktigt fin höstvecka önskas alla våra kunder!

Lämna ett svar