Veckans erbjudanden, Vecka 47

Den här veckan börjar vi att tjuvkika lite på julen. Till förtret för några och till stor glädje för andra. Vanligen älskar jag just julen, men i år ville jag nästan dra ut på tiden lite för detta… men det är många som vill starta lite redan nu för att slippa stressen inför julen. Och ja, vill man beställa sina produkter på nätet så är det många som vill börja i tid.

Den här veckan återinför jag förra julens succé. Doften Blackout Lady Santa. Jag är nästan besatt av den. Trots att jag doftade så mycket på den i fjol och inte ens kunde sluta använda doftljusen och doftpinnarna förrän i mars-april, så har jag längtat. Dessutom har jag njutit så mycket medan jag gjort doftljusen och doftpinnarna. Jag önskar jag kunde beskriva för er som inte känt juldoften, hur helt fantastisk den är. Men ni som testade förra julen, vet nog precis vad jag menar. 😉 Att doften dessutom är allergenfri* gör den bara ännu bättre!

Vad består veckans erbjudanden av då? Jo, som enskild produkt så kommer jag ha 50 kr rabatt på alla våra doftpinnar denna vecka. Det innebär att de kostar endast 95 kr denna vecka. Så nu kan du passa på att lägga upp ett litet lager, både för dig själv och som julklapp eller present till någon du tror skulle uppskatta en god doft i hemmet.

Veckans paketerbjudande är mycket förmånligt för dig som vill prova eller ge bort flera produkter. Veckans paketerbjudande har ett värde på totalt: 830 kr. I veckans erbjudande får du hela 305 kr i rabatt och betalar därmed endast: 525 kr. Veckans erbjudande innehåller följande (klickbara länkar för att läsa mer om varje produkt):

? Jainabas Whipped Shea Body Oil, 400 ml

?  Isatous Whipped Shea Cream, 75 ml

?  Amies Whipped Soft Soap med Baobabolja, 200 ml

?  Omies Facial Scrub, minst 120 gram

Eftersom paketet kostar över 500 kr får du även FRI FRAKT inom Sverige (värde: 63 kr). Klicka bara i FRI FRAKT i kassan vid beställning.

Erbjudandet gäller denna vecka eller så långt lagret räcker. Tänk på att det bara finns ett begränsat antal paket till paketpris. Paketet hittar du HÄR!

Allergenfri* innebär att den är fri från de 26 allergiframkallande ämnen i parfymoljor, som EU kosmetikadirektivet pekat ut som särskilt allergiframkallande ämnen. Observera dock att det finns betydligt flera ämnen som kan vara allergiframkallande.

Lämna ett svar