Veckans erbjudanden, vecka 8

En ny härlig vecka går oss till mötes!

Det är många som inte kan träffa våra nära och kära lika mycket som tidigare. Kanske har du någon du gärna vill skicka en uppmuntrande gåva till? Eller kanske behöver du helt enkelt muntras upp själv? Passa på att utnyttja något av våra erbjudanden.

Den här veckans erbjudande på enskild produkt ger dig 40 kr rabatt på Jainabas Whipped Shea Body Oil 400 ml. Du hittar den HÄR!

Jainabas Whipped Shea Body Oil

Vad gäller vårat paketerbjudande så har vi plockat ihop tre av våra mest sålda produkter i ett paket.

Veckans Härliga Paketerbjudande

Tre av våra toppsäljare i samma paket. Dessutom till ett bra paketpris där du får en rejäl rabatt! Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja i stor burk (hela 400 ml) är oslagbar för både huden och håret. Särskilt bra passar den nu under vintern då huden och håret blir så torra ändå. En blandning av Sheasmör och Arganolja är verkligen perfekt! Sheasmöret återfuktar och gör under med huden och håret (det är inte en tillfällighet att så många hudvårdsprodukter innehåller just sheasmör) och Arganoljan kapslar in och ger håret och huden ett bra skydd, samtidigt som det är en jättebra olja. Arganolja funkar även bra på oljig hud. Vår vispade tvål är både lyxig, skön och väl rengörande. Skrubben är toppen både som fotskrubb och att peela hela kroppen med (dock inte ansiktet).

I veckans paket ingår alla dessa produkter:

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja (400 ml)
Amies Whipped Soft Soap (200 ml)
Zawadis Body Scrub (200 ml)

Paketet är värt totalt: 785 kr. du får 250 kr i rabatt direkt och betalar därför endast 535 kr för hela paketet. 

Inte nog med det! Du får alltid FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen. Paketet hittar du HÄR!

Men visst börjar vi längta till våren nu? 🙂

Lämna ett svar