Veckans erbjudanden Vecka 16

Knoppar börjar spricka upp och vissa dagar värmer solens strålar rejält. Vår muslimska del av befolkningen har inlett den stora högtiden Ramadan. Många fastar, andra gör det inte av olika skäl. Vi vill nu presentera vårt Ramadanpaket, på samma välkomnande vis som vi presenterar julklappar, påskpaket och andra högtiders firande. Denna vecka har vi därför inte mindre än tre olika erbjudanden.

Vårt erbjudande på enskild produkt denna vecka, ger dig 50 kr rabatt på Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 400 ml. Den hittar du HÄR!

Veckans ena paketerbjudande är följande:

Den här veckan har vi valt ut fyra fräscha produkter i olika storlekar som är populära i vårt sortiment. Passar perfekt som present, till dig själv eller någon annan. Paketet är proppfullt av riktigt bra hudvård som gör det den ska, nämligen tar hand om din hud och ditt hår. 

Paketet innehåller följande:

Isatous Whipped Shea Cream, 200 ml

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja, 75 ml

Zawadis Body Scrub, 200 ml

African Black Soap med mangodoft, minst 100 gram

Paketet har ett totalt värde på 750 kr ordinarie pris. Denna vecka får du hela 240 kr i rabatt på hela paketet och betalar därför endast 510 kr för samtliga av dessa produkter.

Dekorationerna på bilderna ingår inte i paketet.

Erbjudandet gäller veckan ut, eller så långt lagret räcker. Tänk på att erbjudandet innehåller ett begränsat antal paket.

Erbjudandet finner du HÄR!

Vårt Ramadanerbjudande är följande:

Julklappar, påskpresenter, födelsedagspresenter, nu välkomnar vi även Ramadanpaket. 

I vårt maffiga Ramadanpaket har vi proppat en massa bra och sköna produkter till dig själv eller någon annan. Du får samtliga av följande produkter:

Amies Whipped Soft Soap 200 ml

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 200 ml

Lusi Doftpinnar – Exclusive, 100 ml med svarta pinnar

Paketet har ett totalt värde av: 735 kr. När du beställer Paketet får du 100 kr i rabatt, plus att du får en Jainabas Whipped Shea Body Oil 200 ml på köpet (Värde: 235 kr). Det ger dig totalt fyra produkter till ett värde på: 970 kr, men du betalar endast 635 kr.

Paketet finns I ett begränsat antal.

Du vet väl om att vi alltid ger FRI FRAKT på alla beställningar från 500 kr i slutsumma? Klicka bara i ”fri frakt” i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när din varukorg har ett innehåll på minst 500 kr efter eventuella rabatter.

Dekorationerna på bilderna ingår inte I paketet.

Vårt Ramadanpaket finner du HÄR!

För dig som vill veta mer om Ramadan och vad det innebär, kan läsa mer om det HÄR!

Ramadan Mubarak! 

Lämna ett svar