Veckans erbjudanden, Vecka 19

Vi kommer allt närmare sommaren och efter vinterns kyliga månader så brukar huden behöva lite uppiggande och här kommer passande nog veckans fina erbjudanden!

Vi har hela 45 kr rabatt på vår populära vispade tvål: Amies Whipped Soft Soap, 200 ml med härlig doft av White musk. Tvålen är ljuvlig att använda: men bäst av allt i tider som dessa med mycket tvättande av händerna, den torkar inte ut huden tack vare den kallpressade baobaboljan som finns i tvålen.

Veckans härliga paketerbjudande kan du läsa om här nedan:

Ett paket med en fin mix av fina, välgörande produkter för dig som vill ha lite mer.

I detta paket får du en skön ansiktspeeling med en bas av African Black Soap, välkänd för sin skonsamma, djuprengörande effekt. I den rejält tilltagna tvålskrubben finns insprängda småtvålar i vackra färger, men med samma bas. I både de små och den stora tvålen finns rikligt med nyponfröpulver som ger en naturlig och skonsam peeling. Omies Facial Scrub innehåller de eteriska oljorna citrongräs och Tea tree. Paketet innehåller även vårt välsmakande Läppbalsam som passar sig särskilt för riktigt torra och nariga läppar. Du får även den vispade hår- och hudoljan Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja på 200 ml, samt en Jainabas Whipped Shea Body Oil 200 ml. Båda mycket mjukgörande, återfuktande och väldoftande. Allt detta i ett och samma paket!

Innehåll:

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja, 200 ml

Jainabas Whipped Shea Body Oil 200 ml

Omies Facial Scrub

Kiqis Vårdande Läppbalsam med mangosmak i ekohylsa

Paketet är värt totalt: 770 kr. Denna vecka får du 250 kr i rabatt direkt och betalar därför endast 520 kr för hela paketet. 

Inte nog med det! Du får alltid FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

En härlig vecka önskar vi våra härliga kunder! ?

Lämna ett svar