Veckans erbjudanden, Vecka 33

Nu är det dags för skolstart och många föräldrar vill förbereda sina barn särskilt med håret vid skolstart och det brukar även gälla många ungdomar som själva fixar sina hår. 

Det passar därför extra fint med ett härligt skolstartspaket med en bra rabatt!

I skolstartspaketet ingår:

° Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja 200 ml

° Mamas Lyxiga Hårolja 30 ml

Paketet kostar 410 kr och då får du även en Isatous Whipped Shea Cream 75 ml på köpet. (Värde: 155 kr.) Paketet har alltså ett totalt värde på 565 kr, men då Isatous Whipped Shea Cream 75 ml ingår så får du 155 kr i rabatt och betalar endast 410 kr.

Vi har alltså två paketerbjudanden denna vecka, i stället för ett erbjudande på en enskild produkt och ett paketerbjudande.

Vårt andra paketerbjudande är följande:

Ett paket med en fin mix av fina, välgörande produkter för dig som vill ha lite mer.

I detta paket får du en skön ansiktspeeling med en bas av African Black Soap, välkänd för sin skonsamma, djuprengörande effekt. I den rejält tilltagna tvålskrubben finns insprängda småtvålar i vackra färger, men med samma bas. I både de små och den stora tvålen finns rikligt med nyponfröpulver som ger en naturlig och skonsam peeling. Omies Facial Scrub innehåller de eteriska oljorna citrongräs och Tea tree. Paketet innehåller även vårt välsmakande Läppbalsam som passar sig särskilt för riktigt torra och nariga läppar. Du får även den vispade hår- och hudoljan Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja på 200 ml, samt en Jainabas Whipped Shea Body Oil 200 ml. Båda mycket mjukgörande, återfuktande och väldoftande. Allt detta i ett och samma paket!

Innehåll:

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja, 200 ml

Jainabas Whipped Shea Body Oil 200 ml

Omies Facial Scrub

Kiqis Vårdande Läppbalsam med mangosmak i ekohylsa

Paketet är värt totalt: 760 kr. Denna vecka får du 240 kr i rabatt direkt och betalar därför endast 520 kr för hela paketet. 

Inte nog med det! Du får alltid FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

Hoppas du får en fin vecka och känner dig laddad för en ny termin!

Lämna ett svar