Veckans erbjudanden, Vecka 35

Den här veckan kör vi ett särskilt prisvärt erbjudande, då en person, nämligen den äldsta dottern i familjen har vunnit ett stort pris för sina insatser i kulturen som dansare. Nämligen Benny Fredrikssons pris.

Binta Blackout som är prisvinnaren är både hedersmedlem och modell för Fatous Passion AB och förhoppningsvis en av de som en dag kommer ta över företaget. För er som känner igen namnet Binta kan det bero på att Binta fått låna ut sitt namn till flera av våra produkter. Vad som är tongivande för produkter med namnet Binta är dofterna mango och kokos.

Binta har vunnit Benny Fredrikssons pris 2021 för sina insatser inom kulturen

Denna vecka ger vi därför hela 100 kr rabatt till dig som beställer Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja 400 ml. Inte nog med det! För dig som beställer valfria produkter för minst 1000 kr får dessutom en Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 200 ml, på köpet. Värde: 255 kr. Den följer med utan att du behöver göra något, förutsatt att slutsumman efter ev rabatter är på minst 1000 kr.

Bintas Coco-Mango Oil i tre olika storlekar

I veckans paketerbjudande får du härliga produkter i mellanstorlek för dig som vill ta hand om dig själv eller någon annan, till ett härligt pris med mängdrabatt.

I paketet ingår följande: 

? Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja, 200 ml
? Isatous Whipped Shea Cream, 200 ml
? Bintas Doftpinnar, 50 ml med svarta pinnar

Paketets ordinarie pris är 695 kr. Denna vecka får du 180 kr i rabatt, så du betalar endast  515 kr för hela paketet.

Veckans paket

Erbjudandet finns bara i ett begränsat antal paket.

Om du önskar en annan färg på pinnarna så kan du skriva det i meddelanderutan i kassan. Du kan då välja mellan rosa, vita eller natur.

FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

Med det önskar vi dig en riktigt fin vecka!!

Lämna ett svar