JULMARKNAD FÖR ER ALLA, BÅDE ONLINE OCH PÅ KUNGSHOLMEN

JULMARKNAD BÅDE ONLINE OCH FYSISKT
25% på ALLT i webbutiken med rabattkoden: Jul25
 
För dig som vill shoppa loss från soffan inför den kommande julen eller helt enkelt vill fylla på med dina egna favoriter, kan bara klicka in på webbutiken. Glöm inte lägga in rabattkoden: Jul25 i kassan så får du 25% rabatt på hela köpet.

För dig som vill ha lite mer julstämning och bor i Stockholm, ska självklart ta del av vår julmarknad i egen hög person! Du är varmt välkommen till oss i helgen. Förutom att vi har 25% rabatt på alla produkter från hela Fatous Passions sortiment, så bjuder vi på pepparkakor, glögg och julmust under helgen. Vi har också flera inbjudna utställare. De har samtliga presenterats i våra sociala medier. Klicka gärna på knappen nedan för att komma till vår Instagram och följ oss gärna där, så missar du inte allt roligt! Vi håller vår Julmarknad på Kungsholmsgatan 13 den 3-4 december kl 12-16.

Förutom vår härliga julmarknad med flera inbjudna deltagare till Fatous Passion, som har mycket sånt som du annars inte hittar lika lätt, så har även hotell Clarion Amaranten på samma gata som oss, en stor Julmarknad denna helg. Kika gärna in där också! 

Som om inte detta vore nog så har även handlarna på östra Kungsholmen (där vi ingår) en gemensam Julfest. Denna fest går av stapeln inne i våra ca 25 butiker som deltar. Vi har gemensamt ordnat en tävling. Tävlingen innebär att vi skänkt produkter till priser på hela 15 000 kr. Fatous Passion har skänk produkter till den stora vinsten som har ett totalt värde på ca 10 000 kr. Men det finns också mindre priser till ett totalt värde av ca 5 000 kr som bla innehåller presentkort och en hotellövernattning. 

För att ha chans att vinna dessa fina priser, går du in i butikerna som deltar (det kommer synas ballonger och marschaller utanför) och skriver upp dig på en lista. Ju fler butiker du besöker, desto större chans att vinna. Julfesten pågår söndag den 4 december kl 12-15. Klicka gärna HÄR för att läsa mer om eventet. Varmt välkommen! 

Lämna ett svar