African Black Soap

tvålar afrika hotell

African Black Soap är en sån produkt jag inte brukar behöva skriva om eller marknadsföra, då den idag är så välkänd och de flesta vet vilka fantastiska egenskaper den har. De som inte vet brukar googla och så kommer snabbt ett meddelande om att mina kunder vill beställa den. Jag brukar därför säga att den ”säljer sig själv”.

African Black Soap har bra egenskaper och jag säljer den i två varianter. Den ena är naturell och den andra är med tillsatt mangodoft. De ser likadana ut och de väger minst 100 gram (många väger 120, 130 och till och med över 140 gram) och kostar blygsamma 59 kr. Dessutom är den snygg (tycker jag) med den vackra formen av Afrikas kontinent. Jag tycker det passar då den heter African Black Soap.

Jag har ingen aning om varför, för den brukar alltid få rätt många beställningar, men den gångna veckan har det verkligen gått åt MASSOR!! Så många att igår när jag gjort fyra nya satser så fanns bara en ensam, stackare kvar av den med mangodoft och inte en enda naturell, så det var ju väldigt tur att det blev nya gjorda så där i ”sista stund”.

Nu väntar ledighet i flera dagar för många då det är påskhelg, så jag passar på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!!

Lämna ett svar