Förberedelser inför helgen

I går började jag förbereda inför helgens skapande. Det kommer att bli en massa Isatous Whipped Shea Cream. 

Jag älskar verkligen innehållet i Isatous Whipped Shea Cream!! Den innehåller Sheasmör, Kokosolja, Kakaosmör, Jojobaolja, Baobabolja och Vitamin E. Inget mer. Inga konstigheter, bara otroligt bra oljor!!

DSC_0091
På bilden har jag dekorerat burkarna med innehållet av riktiga baobabfrukter som jag plockat själv i Västafrika. De råvaror jag använder till mina produkter är dock inköpta av välkända leverantörer i Sverige.

Jag brukar säga att den även funkar för de som har lite känsligare hud. Just för oljornas fantastiska egenskaper, men även för att den saknar tillsatta doftämnen. Den doftar visserligen lite svagt av kakao, men det beror på kakaosmöret som finns i innehållet, inte på att det skulle finnas några tillsatta dofter.

Isatous Whipped Shea September
Isatous Whipped Shea Cream färdigvispad, innan den spritsas ned i burkarna.

Just Isatous Whipped Shea Cream är mer mjukgörande än mina övriga oljor, även om de också är mycket mjukgörande, därför brukar jag gärna använda den till armbågar, fötter och andra ställen som jag gärna vill göra extra mjuka och lena. Men till hela kroppen använder jag någon av de som doftar lite mer, bara för att jag tycker om det. Men jag brukar säga att just denna olja är min allra bästa, med de allra bästa oljorna. Det är lite som min ”Rolls Rolls” bland mina oljor. Den kostar visserligen lite mer än de övriga, men jag tycker också att det känns tydligt på kvalitén att den är den med de allra bästa oljorna.

Isatous Whipped Shea Cream finns i tre storlekar: 75 ml för 135 kr, 200 ml för 235 kr och 400 ml för 385 kr. Det är den värd!!

Lämna ett svar