Veckans erbjudande, vecka 1, 2, 3 och 4

Nu är det den första veckan på året och i övermorgon har vi ett helt nytt år: 2020. Det har varit ett härligt och lärorikt år för 2019 och vi har hunnit komma ut med två helt nya hudvårdsprodukter som blivit väldigt populära: en ansiktsskrubb och en kroppsskrubb. Vi har även kommit ut med ett antal väldoftande rumsdofter såsom doftljus och doftpinnar.

Nu laddar vi batterierna lite inför det nya året och jag kommer hålla ned öppettiderna under den första delen av januari och endast ha öppet i vårt Showroom i Hökarängen på lördagar kl 12-17 plus att jag som alltid tar emot bokningar, förstås.

Veckans erbjudande kommer att vara en stående rabatt på samtliga produkter på 20% rabatt under de första fyra veckorna av januari månad. Glöm inte skriva in rabattkoden: januarirea för att få din rabatt.

Vi kommer också ha paketerbjudanden på vår sida, som kommer bytas ut med jämna mellanrum. Håll ögonen öppna bara! Denna vecka kan du ta del av DETTA paketerbjudande, som du dessutom får 20% rabatt på med rabattkoden: januarirea. Vilket alltså ger dig totalt 419 kr i rabatt!!

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2020 önskar jag alla mina kunder, både tidigare kunder och blivande kunder!

Lämna ett svar