Vår nyårspresent till er

Förra året var vi tvungna att göra en rejäl prisrevidering på våra produkter vid årsskiftet, vilket innebar att de flesta produkter ökade i pris, vissa mer än andra.

Detta år kommer vi inte göra någon prishöjning på de befintliga hudvårdsprodukterna om inget oförutsett sker. Årsskiftet 2019-2020 kommer alltså inte innebära någon höjning och som det ser ut just nu, inte heller under resten av 2020 kommer någon prishöjning ske på befintliga hudvårdsprodukter.

De produkter vi är lite osäkra på är doftljusen och doftpinnarna, men vi hoppas på att kunna ligga kvar på de priser vi har idag även på dessa rumsdofter.

Det var inte en önskvärd höjning förra året, men helt nödvändig. Så att kunna ligga kvar på samma priser ett år till är något som känns mycket glädjande!

Priset hänger ihop med kvalitet och efterfrågan och vår förhoppning är att våra produkter kommer att fortsätta spridas och att de fortsätter vara lika uppskattade! Att vi kommer fortsätta hålla samma höga kvalitet ser vi som en självklarhet!

GOTT NYTT ÅR till både nuvarande och blivande kunder!

Lämna ett svar