Veckans erbjudanden, Vecka 42

Hoppas ni mår bra där ute i höstmörkret. Hoppas ni hittar någon bra film att mysa till i TV-soffan, något gott att smaska på och hoppas ni kommer ihåg att ta hand om er själva. Både på utsidan och insidan.

Vi har nya, laddade erbjudanden för dig som tycker om att shoppa loss för lite bättre priser.

Den här veckan sätter 20% rabatt på våra skrubbar. Gäller både kroppsskrubben och ansiktsskrubben.

HÄR hittar du Zawadis Body Scrub (finns i 3 storlekar) och HÄR hittar du Omies Facial Scrub, med en bas av African Black Soap, men som också innehåller massor av nyponfröpulver som skrubbar både djupt och varsamt på samma gång.

Ett härligt, höstigt paketerbjudande för dig som vill ha lite mer produkter för pengarna. 

Erbjudandet innehåller totalt sex olika produkter av hög kvalité. Passar dig som har svårt att välja och vill prova flera. Paketets totala värde är: 810 kr. Vi ger en mängdrabatt på hela 300 kr, så du betalar endast 510 kr för hela paketet.

Paketet innehåller följande:

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja 75 ml

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 75 ml

Jainabas Whipped Shea Body Oil 75 ml

Isatous Whipped Shea Cream 75 ml

Amies Whipped Soft Soap 200 ml

Bintas Doftljus av ekovänligt sojavax med doft av mango och kokos 100 ml

Doftljuset finns med vit eller silverfärgad burk. I paketet läggs en slumpvis vald färg. Om du önskar en specifik färg (vit eller silver) så skriv det I meddelanderutan I kassan.

Eftersom paketet kostar över 500 kr får du även FRI FRAKT inom Sverige (värde: 63 kr). Klicka bara i ”FRI FRAKT” i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen.

Erbjudandet gäller denna vecka eller så långt lagret räcker. Tänk på att det bara finns ett begränsat antal av våra paketerbjudanden. Först till kvarn…

Hoppas du får en riktigt härlig kommande vecka!!

Lämna ett svar