Veckans erbjudanden, Vecka 43

I norra Sverige plumsar många i snö, i södra Sverige tycks många gå och önska att det blir sommarväder igen. Sanningen är att hela Sverige går mot både mörkare och kallare tider.

Vinterhalvåret kan vara tufft för många. Tänk på att små saker kan hålla dig på bättre humör. En varm filt och tända ljus, en kopp varm choklad och en bra film eller bok. En hudvårdsprodukt som vårdar och tar hand om dig, eller kanske en spadag där du tar hand om dig själv och bara njuter…

Den här veckan har vi 20% rabatt på Jainabas Doftljus och Jainabas Doftpinnar! En härlig doft av ananas och kokos. Rabatten är redan inlagd så det är bara att klicka hem det du vill ha.

Vi har även ett härligt paketerbjudande till ett mycket fördelaktigt pris. 

Paketet har ett totalt värde på 870 kr, men vi lägger på en härlig rabatt på 360 kr och därför betalar du endast 510 kr totalt.

Paketet innehåller följande:

• Jainabas Whipped Body Oil,75 ml

• Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja, 75 ml

 Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja,75 ml

• Isatous Whipped Shea Cream75 ml

• Amies Whipped Soft Soap, 200 ml

• Lusi Doftpinnar med allergenfri doft, 50 ml

Eftersom paketet kostar över 500 kr får du även FRI FRAKT inom Sverige (värde: 63 kr). Klicka bara i ”FRI FRAKT” i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen.

Erbjudandet gäller denna vecka eller så långt lagret räcker. Tänk på att det bara finns ett begränsat antal paket till paketpris.

Svarta pinnar ingår till rumsdoften I detta paketerbjudande. Om annan färg önskas (rosa eller träfärgade finns också) skriv det i meddelanderutan i kassan.

Vi önskar dig en riktigt fin, kommande vecka!

Lämna ett svar