Veckans erbjudanden, Vecka 49

Den här veckan är lite speciell då vår Black Week fortsätter till och med onsdag den 2/12. Vi har både kvar vårt Black fridaypaket, samt ett litet julpaket och ett stort julpaket. Det innebär att t.o.m. onsdag har vi hela tre paketerbjudanden som inte nog med att de har ett redan nedsatt pris, du får även 25 % rabatt på allt du köper, även redan nedsatta varor, om du lägger in rabattkoden: Black friday i kassan.

Black fridaypaketet är vårt mest prisvärda och maffiga

Black fridaypaketet tas bort på onsdag, men de två julpaketen kommer ligga kvar hela veckan. 25 % rabatt gäller t.o.m. onsdag, men redan på fredag börjar vi fira in julmarknaden med Local Femmes Market. Glöm inte titta in då, för vi kommer ha överraskningar även då!

Lilla Julpaketet

På grund av de många rabatterna och erbjudandena så kommer veckans erbjudande på enskild produkt att utgå denna vecka.

Vi hoppas ni passar på att handla upp julklappar både till dig själv och andra under den här veckan, för att både vara säker på att de hinner fram innan jul och dessutom hinner ta del av alla grymma rabatter.

Stora Julpaketet

En riktigt fin och go vecka hoppas vi ni alla får. Och glöm inte följa Instagramkontot Local Femmes Market på lördag-söndag och se all kreativitet som flödar!!

Våra olika paket i veckan hittar du här:

Black Fridayerbjudande

Lilla Julpaketet

Stora Julpaketet

Och du! Glöm inte lägga in rabattkoden: Black friday om du beställer senast onsdag den 2/12-2020.

Lämna ett svar