Local Femmes Julmarknad

Minns ni den härliga höstmarknaden hos Local Femmes Market. Nu är det äntligen dags igen, men denna gång är det julmarknad. Fatous Passion kommer självklart vara en del av denna härliga marknad med massor av kreativa, inspirerande och duktiga kvinnliga småföretagare.

Marknaden hålls på Instagramkontot: Local Femmes Market lördag 5/12 till söndag den 6/12.

Som sist så kommer jag smygstarta redan idag fredag den 4/12 och fortsätta till och med måndag den 7/12.

Vårt erbjudande under Julmarknaden

Jag kommer även denna gång att sälja de två produkter jag kommit ut med i år och som inte ingår i mitt ordinarie sortiment, utan som endast säljs till grossister och i undantagsfall i min webbutik. Dessutom har jag 20 % rabatt på ALLT med rabattkoden: femmes. Rabatten gäller t.o.m. måndag även den.

Bakotous Whipped Shea Butter med mango och papayadoft och Fatous Whipped Shea Butter med Apelsindoft

Vi har även ett mindre och ett större julerbjudande. Tänk på att rabatten gäller även redan nedsatta varor och paket.

Så passa gärna på att handla dina julklappar till både dig själv och andra. Rabatten gäller även på presentkorten som du hittar längst ned på sidan, om du redan hunnit shoppa så du klarar dig ett tag, eller vill ge bort i julklapp till någon som vill välja själv.

Vi har alltid FRI FRAKT på beställningar från 500 kr inom Sverige (värde: 63 kr). Klicka bara i FRI FRAKT i kassan vid beställning. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen. Tänk på att det måste vara minst 500 kr I slutsumma för att alternativet ska komma upp.

Lämna ett svar