Veckans erbjudanden, Vecka 51

Ny vecka och nya, härliga erbjudanden! Ja, nu är det bara drygt en vecka kvar till julafton och många börjar få bråttom med julklappar och andra julförberedelser.

Därför har vi på Fatous Passion hela tre speciella Julerbjudanden just nu. Med veckans erbjudanden kan du antingen välja att beställa ett helt paket till någon du bryr dig om, eller varför inte till dig själv? Eller så kan du dela upp paketen och ge bort produkterna till flera olika personer. Det är du som väljer. Denna vecka har vi följande tre erbjudanden:

Lilla Julpaketet

Mellanstora Julpaketet

Stora Julpaketet

Stora Julpaketet

Inte nog med det! Vi har även doftljusen Blackout Lady Santa i lager igen. Den sålde slut för drygt en vecka sedan, men nu finns de inne igen och de doftar helt underbart, vilket många av er redan märkt! Denna vecka får du 20 kr rabatt på dem. Du hittar dem HÄR! Du kan välja på tre olika färger på burken. Nu är de dessutom härligt julröda!

Vi vill också meddela att fr.o.m. den 19-27 december kommer det fortfarande gå att beställa som vanligt, förstås, men frakten kommer ta några dagar extra på grund av storhelgerna. Så för dig som vill ha din beställning snabbt, är det säkrast att beställa senast den 19/12.

Blackout Lady Santa Doftljus

Lämna ett svar