Nya veckans erbjudanden, Vecka 50

Nu har veckan redan hunnit starta, men julmarknaden är över, så nu kör vi lite mer vanliga erbjudanden för resten av veckan, men skillnad på att vi har ett extra erbjudande inför julen.

Veckans erbjudande för enskild produkt är 75 kr rabatt på Jainabas Whipped Shea Body Oil 400 ml.

Jainabas Whipped Shea Body Oil 400 ml

Lilla Julpaketet finns det några paket kvar av, så det får ligga kvar, men det som är nytt är en helt ny sammansättning av Stora Julpaketet, då det som funnits hittills är slut. Så nu har vi ett riktigt maffigt julerbjudande.

Stora Julpaketet

Stora Julpaketet innehåller stora, härliga produkter som räcker länge.

Paketet innehåller:

Isatous Whipped Shea Cream 400 ml

Amies Whipped Soft Soap 200 ml

Omies Facial Scrub with African Black Soap minst 120 gram

Blackout Lady Santa Doftpinnar med den omåttligt älskade juldoften, 50 ml. Svarta bambupinnar ingår. (Om du hellre vill ha naturfärgade eller rosa, skriv det i meddelanderutan I kassan).

Kiqis Vårdande Läppbalsam med mangosmak i ecohylsa 10 ml

En presentpåse med julkänsla medföljer.

Paketet har ett totalt värde på 1010 kr, men med vår rabatt på 350 kr så betalar du endast 660 kr. (Rabatten är inlagd och klar.)

Eftersom paketet kostar över 500 kr så har vi alltid FRI FRAKT. Klicka bara i FRI FRAKT I kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr.

Erbjudandet är begränsat och det finns bara i ett antal paket. Erbjudandet gäller endast t.o.m. söndag 13/12 eller så länge det finns paket kvar.

Lämna ett svar