Mellandagsrea på nätet

Inget är sig likt detta år. Riktlinjer om att undvika mellandagsrea i fysiska butiker och social distansiering nämns och att vi alla har ett ansvar att hålla ned riskerna för smittspridning.

Jag tror vi alla blir påverkade i olika grad av den pandemi som pågår.

Mellandagsrea på nätet har pågått i många år och är inget nytt, men i år är den mer aktuell än någonsin.

På Fatous Passion kör vi 25% på hela vårt sortiment med rabattkoden: ”Mellandagsrea”.

Här hittar du ett härligt paketerbjudande till ett mycket fördelaktigt pris. Tack vare mellandagsrean så får du dessutom 25% till i rabatt med rabattkoden: ”Mellandagsrea”. 

Vi byter nu även ut våra julpaket mot ett Nyårspaket för dig som vill ha riktigt bra hudvård av hög kvalitet när du går in i det nya året.

Paketet har ett totalt värde på 870 kr, men vi lägger på en härlig rabatt på 200 kr. Om du lägger till rabattkoden ”Mellandagsrea” i kassan får du ytterligare 25% rabatt och därför betalar du endast 503 kr totalt.

Paketet innehåller följande:

Jainabas Whipped Body Oil,75 ml

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja, 75 ml

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja,75 ml

Isatous Whipped Shea Cream75 ml

Amies Whipped Soft Soap, 200 ml

Lusi Doftpinnar med allergenfri doft, 50 ml

Eftersom paketet kostar över 500 kr får du även FRI FRAKT inom Sverige (värde: 63 kr). Klicka bara i ”FRI FRAKT” i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen.

Erbjudandet gäller t.o.m. den 31/12, eller så långt lagret räcker. Tänk på att det bara finns ett begränsat antal paket till paketpris.

Svarta pinnar ingår till rumsdoften I detta paketerbjudande. Om annan färg önskas (rosa eller träfärgade finns också) skriv det i meddelanderutan i kassan.

Vi passar på att tacka våra kunder för det gångna året. Det är fantastiskt med er feedback och det förtroende ni ger oss! Stort tack!!

Vi önskar alla våra kunder ett GOTT SLUT OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2021!

Lämna ett svar