Januarirea och lansering av nya produkter

Nu har vi kommit in i ett helt nytt år 2021 och även om vi fortfarande står mitt i en pandemi så finns det ändå hopp om ett något bättre år än 2020 var för de allra flesta!

Idag, söndag, lanserar vi våra nya doftpinnar med tillhörande flaskor. Det är med stolthet vi lanserar dessa då det tagit lång tid och mycket letande att finna dessa. Våra tidigare flaskor kommer att finnas kvar och fungerar både bra som refill eller att använda för den som tycker om en enklare flaska. De flaskorna innehåller fortfarande 50 ml och de nya innehåller 100 ml, alltså dubbelt så mycket väldoft.

Januari kan vara en kärv månad efter flera högtider, så vi försöker underlätta lite med en januarirea på 20% med rabattkoden: januarirea

Förra året gav vi ett löfte om att inte höja priset på våra produkter under 2020. Det lyckades vi hålla, men inför 2021 har vi gjort en höjning på 5-10 kr på drygt hälften av våra produkter. Övriga produkter står oförändrade.

Vi tackar våra kunder för all support 2020 och vi önskar er alla ett helt fantastiskt 2021 och hoppas vi kommer kunna erbjuda fler spännande nyheter.

Lämna ett svar