Härliga nyheter inför 2021

Ett nytt år är härligt att börja med lite nya produkter. Vi har nu även en mer exklusiv flaska till våra populära Doftpinnar. De är i stilrent, tjockt, svart glas med ett guldfärgat lock. Flaskorna innehåller 100 ml och det finns samma dofter som vi har till våra mindre och lite enklare glasflaskor på 50 ml. Dessa kommer att finnas kvar. De passar även bra som refillflaskor.

Du kan välja mellan fyra olika färger på pinnarna till våra nya Doftpinnar. Till våra gamla Doftpinnar kan du välja mellan tre olika färger på pinnarna.

Våra nya, exklusiva doftpinnar

Presentationen av de nya flaskorna fick ett fantastiskt bemötande av våra kunder. Det känns extra roligt.

Hårsmycken

Vi har även fyllt på med våra mest populära hårsmycken och även lagt till lite nya alternativ. Våra hårsmycken är ett komplement till våra övriga produkter och har hittills varit populära. Vi hoppas ni fortsätter gilla det vi tar hem alternativt skapar själva.

Ett riktigt fortsatt fint januari önskar vi er.

Lämna ett svar