Veckans erbjudanden, Vecka 12

Nu börjar vi närma oss påsken. Självklart kommer vi komma upp med fina påskerbjudanden. Vi närmar oss även onlinemarknaden Local Femmes Market den kommande helgen, så fr.o.m. fredag den 26/3 t.o.m. måndag den 29/3 kommer vi fira en härlig helg med en hel del spännande saker. Våra påskerbjudanden och Local Femmes Market erbjudanden kommer att komma upp från fredag till måndag, håll ögonen öppna för detta!!

Med tanke på denna kommande helg, kommer därför denna veckas erbjudanden endast gälla t.o.m. torsdag den 25/3, så det gäller att hänga med i svängarna…

Veckans erbjudande på enskild produkt ger dig 30 kr I rabatt vid beställning av Amies Whipped Soft Soap 200 ml.

Härliga produkter i mellanstorlek för dig som vill ta hand om dig själv eller någon annan, till ett härligt pris med mängdrabatt.

I veckans paketerbjudande ingår följande: 

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja, 200 ml
Isatous Whipped Shea Cream, 200 ml
Bintas Doftpinnar, 50 ml med svarta pinnar

Paketets ordinarie pris är 695 kr. Denna vecka får du 180 kr i rabatt, så du betalar endast  515 kr för hela paketet.

Erbjudandet finns bara i ett begränsat antal paket.

Om du önskar en annan färg på pinnarna så kan du skriva det i meddelanderutan i kassan. Du kan då välja mellan rosa, vita eller natur.

FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

Missa inte våra släpp varken nu eller i slutet av helgen.

Lämna ett svar