Äntligen Local Femmes Vårmarknad

Denna helg (lördag-söndag) kommer Local Femmes Market att pågå. Fatous Passion har deltagit på två marknader tidigare och kommer även delta på denna. Konceptet Local Femmes Market går precis hand i hand med vår tanke att stötta kvinnliga småföretagare.

Fatous Passion kommer precis som på de två tidigare marknaderna köra även fredag och måndag, då vi vill ge fler chansen att ta del av våra fina erbjudanden. Glöm inte följa Local Femmes Market på Instagram och kika in på alla kreativa kvinnors alster.

Hur kommer nu marknadshelgen se ut för just oss? Se bilden nedan för att få en tydlig bild av hur det går till. All vår försäljning kommer ske i webbutiken på fatouspassion.com Vi har även anpassat utbudet i helgen till den kommande påsken och har därför även två förmånliga påskerbjudanden. Hoppas just du deltar i marknaden och hjälper oss sprida den.

Lämna ett svar