Veckans erbjudanden, Vecka 20

Långhelgen är slut och vi är tillbaka till vardagen igen. Vardagen behöver inte vara grå och trist hela tiden. Passa på att njuta av solen och ta hand om din hud. Glöm inte att skrubba inför solbrännan i sommar, så den sitter bättre och jämnare och glöm inte heller att smörja, smörja och smörja!

Den här veckans erbjudande på enskild produkt är hela 75 kr rabatt på vår allra finaste olja: Isatous Whipped Shea Cream 400 ml. Den innehåller bl.a. de välgörande oljorna Baobabolja och Jojobaolja. Kallpressade, ekologiska och mycket välgörande!! Och glöm inte att alla våra vispade sheasmör är multiprodukter som passar lika bra för huden som för håret!

Vad innehåller veckans paketerbjudande då?

Jo, inte mindre än tre av våra toppsäljare i samma paket. Dessutom till ett bra paketpris där du får en rejäl rabatt! Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja i stor burk (hela 400 ml) är oslagbar för både huden och håret. En blandning av Sheasmör och Arganolja är verkligen perfekt! Sheasmöret återfuktar och gör under med huden och håret (det är inte en tillfällighet att så många hudvårdsprodukter innehåller just sheasmör) och Arganoljan kapslar in och ger håret och huden ett bra skydd, samtidigt som det är en jättebra olja. Arganolja funkar även bra på oljig hud. Vår vispade tvål är både lyxig, skön och väl rengörande. Skrubben är toppen både som fotskrubb och att peela hela kroppen med (dock inte ansiktet).

I veckans paket ingår alla dessa produkter:

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja (400 ml)
Amies Whipped Soft Soap (200 ml)
Zawadis Body Scrub (200 ml)

Paketet är värt totalt: 785 kr. du får 250 kr i rabatt direkt och betalar därför endast 535 kr för hela paketet. 

Inte nog med det! Du får alltid FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

Och självklart hoppas vi att du får en härlig och energigivande vecka på alla plan!!

Lämna ett svar