Lokal femmes markets Sommarmarknad hela helgen

Fatous Passion är stolta över att för fjärde gången få delta i Local Femmes Market. Vi firar det med er kunder genom särskilt många erbjudanden i kombination med specialutgivna produkter.

Det särskilt bästa erbjudandet är att vi ger 20% rabatt på samtliga produkter med rabattkoden femmes. Glöm inte lägga in koden i kassan för att få din rabatt. Rabatten gäller även redan rabatterade produkter och paket.

Vi har självklart inte glömt bort mors dag på söndag. Plocka ihop ett eget paket, eller välj ett av våra färdiga paket till din mamma, eller varför inte till dig själv?

Allra mest stolta är vi att presentera våra tre specialprodukter: Fatous Whipped Shea Butter, Bakotous Whipped Shea Butter och vår senaste goding: Sierras Whipped Shea Butter. Ingen av dessa ingår i vårt ordinarie sortiment i webbutiken, men den här helgen finns de alltså tillgängliga. De två första har vi haft på de 3 tidigare marknader vi deltagit i, men Sierras är alltså en helt ny produkt!

Mer info om dessa tre produkter kan du finna här:

Fatous Whipped Shea Butter passar perfekt för både huden och håret och har en bas av Ekologiskt Sheasmör, den har en frisk doft av den ekologiska, eteriska oljan Apelsin och innehåller även Vitamin E och härlig, solgul naturfärg.

Bakotous Whipped Shea Butter passar även den perfekt till både huden och håret. Även denna har en bas av Ekologiskt Sheasmör, doft av den allergenfria* doften Papaya & Mango, naturfärgen orange och även Vitamin E.

Sierras Whipped Shea Butter är även detta en multiprodukt för både håret och huden. Även denna har en bas av Ekologiskt Sheasmör, med en blommig doft av Jasmin som är en ftalatfri doft, samt Vitamin E.

Glöm inte att vi alltid har FRI FRAKT på alla beställningar från 500 kr I slutpris (Värde: 65 kr). Klicka bara i FRI FRAKT i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i varukorgen. Tänk på att slutsumman måste sluta på minst 500 kr.

Allergenfri* innebär att den är fri från de 26 allergiframkallande ämnen i parfymoljor, som EU kosmetikadirektivet pekat ut som särskilt allergiframkallande ämnen. Observera dock att det finns betydligt flera ämnen som kan vara allergiframkallande.

(I övrigt kommer dessa tre produkter endast att vara tillgängliga för grossister som köper in större mängder och inte säljas i webbutiken annat än eventuellt i undantagsfall som just nu på Sommarmarknaden.)

Vi har även två fina paketerbjudanden med våra ordinarie produkter. Vårt lilla sommarpaket med dubbla rabatter hittar du HÄR och vårt stora sommarerbjudande med dubbla rabatter hittar du HÄR!

Vi har även 25 kr rabatt på Jainabas Whipped Shea Body Oil, 400 ml. Lägg till rabattkoden så får du ytterligare 20% rabatt! Den hittar du HÄR!

Håll gärna koll på vår insta då uppdateringar och nya släpp kommer upp där under hela helgen.

Må gott och ta hand om dig själv och varandra!

Lämna ett svar