Veckans erbjudanden, Vecka 22

Vad roligt att så många var med under marknadsdagarna på insta och vad roligt att så många är pigga på nya produkter och även är så bra på att ge härlig feedback om dem. Det är så inspirerande och får oss att vilja ge ut fler och fler nya produkter!

Men nu är det ny vecka och nya tag…

Den här fina sommarveckan erbjuder vi 50 kr rabatt på Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 400 ml.

Självklart har vi även ett härligt paketerbjudande!!

Den här veckan har vi valt ut fyra fräscha produkter i olika storlekar som är populära i vårt sortiment. Passar perfekt som present, till dig själv eller någon annan. Paketet är proppfullt av riktigt bra hudvård som gör det den ska, nämligen tar hand om din hud och ditt hår. 

Paketet innehåller följande:

Isatous Whipped Shea Cream, 200 ml

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja, 75 ml

Zawadis Body Scrub, 200 ml

African Black Soap med mangodoft, minst 100 gram

Paketet har ett totalt värde på 750 kr ordinarie pris. Denna vecka får du hela 240 kr i rabatt på hela paketet och betalar därför endast 510 kr för samtliga av dessa produkter.

Dekorationerna på bilderna ingår inte i paketet.

Erbjudandet gäller veckan ut, eller så långt lagret räcker. Tänk på att erbjudandet innehåller ett begränsat antal paket.

Du vet väl om att vi alltid ger FRI FRAKT på alla beställningar från 500 kr i slutsumma? Klicka bara i ”fri frakt” i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när din varukorg har ett innehåll på minst 500 kr efter eventuella rabatter.

Vi avslutar här med att önska dig en riktigt fin fortsatt vecka!

Lämna ett svar