ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!

Du visste kanske inte om det, men det här är produkten som du har väntat på. Vi på Fatous Passion är helt lyriska över att få presentera vårt senaste tillskott: Sápmi Glow – Facial Oil.

Denna oslagbara ansiktsolja har t.o.m. överträffat våra egna förväntningar. Den är proppfull med de absolut bästa oljorna för ansiktet och de har alla olika bra anti-agingegenskaper.

Ansiktsoljornas drottning har anlänt! Grattis till dig som hittat hit! 

Sápmi Glow – Facial Oil

Produktpresentation av
SÁPMI Glow Facial Oil

Fatous Passion AB

Vi skapar naturlig hår- och hudvård av råvaror med hög kvalitet.

Vi tar fram helt nya recept på hår- och hudvårdsprodukter som passar alla. Vi vill att våra produkter ska vara attraktiva för ögat, samtidigt som de ska besitta naturliga, bra egenskaper för både hår, hud och miljön. Detta gör våra produkter mycket lättsålda och attraktiva för kunderna, samt gör att våra kunder ofta blir återkommande kunder.

En helt ny produkt

Det är med stolthet vi äntligen kan presentera vår helt nya produkt som definitivt håller en hög kvalitetsnivå, även vid en noggrann granskning. Vi har tagit fram en produkt, från recept till slutprodukt på Sápmi Glow Facial Oil. Produkten är både Ekologisk, Naturlig, Vegansk och Organisk och ligger därför helt rätt i tiden. Den är dessutom helt parfymfri och finns i storlekarna 30 ml, 100 ml. Den är handgjord med mycket omsorg och kärlek. Att den sedan innehåller mycket fina och lyxiga oljor med bra egenskaper känns direkt vid användning av produkterna. Sápmi Glow Facial Oil har anti-agingeffekt, vilket många användare kan känna då den ger en uppstramande känsla och effekt vid användning.

Vår extra lyxiga ansiktsolja innehåller flera av de absolut bästa kallpressade oljorna för ansiktet, bland annat Blåbärsfröolja och Havtornolja. De är särskilt framtagna för att ge dig en lyxig produkt du kan använda hela året. Ansiktsoljan passar alla hudtyper, från torr till fet hud och samtliga oljor i är kallpressade, ekologiska och av mycket hög kvalitet. Oljan har anti-aging egenskaper och tillför näring. Vi har inte tillsatt någon parfym, då det är viktigt att oljan skyddar vår hud och ska kunna användas även av doftkänsliga och personer med känslig hud och tillsatta dofter kan lätt irritera den känsliga huden i ansiktet. Den passar även bra att ha runt ögonen.

Ansiktsoljan är lyxig, och mycket dryg. Det räcker med någon droppe till ansikte, hals och dekolletage, vilket gör att ansiktsoljan räcker länge. Samtliga oljor är noga utvalda för att inte göra att ansiktet ser ”fett och oljigt ut”, utan samtliga oljor går snabbt in i huden och ger en naturlig lyster.  Oljan mjukar upp huden och gör den mer elastisk och att huden ser mindre torr ut. Rekommenderad användning är morgon och kväll, men om du känner att det räcker med en gång/dag så passar det utmärkt.

Produkten är:

  • Ekologisk
  • Parfymfri
  • Naturlig
  • Vegansk
  • Organisk
  • Fri från parabener          
  • Fri från mineraloljor
  • Fri från SLS
  • Fri från SLES                                            

Produkten innehåller; Tistelolja, Nyponfröolja, Hallonfröolja, Granatäppleolja, Aprikoskärnolja, Havtornolja, Blåbärsfröolja och Vitamin E blandad med Solrosolja. Inget annat. Vår flytande ansiktsolja innehåller endast ekologiska, kallpressade oljor av bästa kvalitet.

Namnet Sápmi Glow Facial Oil

Sápmi Glow – Facial Oil är en produkt som ligger vårt företag lite extra varmt om hjärtat, då det är vår första produktlansering från vår nya hudvårdskollektion där vi lyfter fram den starka kopplingen mellan Fatous Passion och Sápmi på grund av vårt samiska ursprung.

Förpackningen

För att ge en extra känsla av lyx, som vi verkligen känner att denna ansiktsolja förtjänar har vi valt en klassisk svart och hållbar glasflaska med pipett till den mindre storleken på 30 ml och en tätslutande pump på den med 100 ml, för att förebygga hygieniskt och isolera produkten från yttre smuts och partiklar – fräscht och snyggt!

HÄR hittar du produkten I webbutiken!

INCI:
Carthamus Tinctorius Seed Oil, Rosa rubiginosa seed oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Punica granatum seed oil,
Prunus armeniaca kernel oil, Hippophae rhamnoides fruit oil, Vaccinium myrtillus seed oil, Tocopherol,
Helianthus annuus seed oil

One thought on “ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!

  1. Pingback: Samernas nationaldag -

Lämna ett svar