Veckans erbjudanden, Vecka 26

Glöm inte bort att återfukta huden och vårda den väl under sommarmånaderna. Huden slits mer av sol, vind och vatten, än vad vi brukar inse. Förebygg på så sätt det torra och lite glåmiga som brukar kännas av fram på höstkanten. Med god hudvård håller sig solbrännan längre och du kommer känna att huden håller sig bättre återfuktad och smidig även en bra bit in på höstkanten.

Den här veckan får du hela 50 kr rabatt på Amies Whipped Soft Soap 200 ml, som är en skonsam, dryg vispad tvål som är mycket praktisk att bära med sig i handväskan, träningsväskan eller resväskan. Tvålen doftar underbart gott av white musk och mycket skön att tvätta sig med. Du hittar den HÄR!

Amies Whipped Soft Soap

I det här veckopaketet kan du verkligen känna skillnaden på alla våra fyra vispade oljor. Olika oljor, olika konsistenser, dofter och färger. Du får även vår härliga saltskrubb som passar både som fotskrubb och kroppsskrubb, med frisk doft av eukalyptus. Till sist men inte minst får du vår mjuka, vispade tvål som verkligen blivit en succé det gångna året. Fluffig, lyxig och skön att tvätta sig med, ekologisk, kallpressad baobabolja som gör att huden behåller fukten och med en doft av White musk.

Paketet innehåller:

° Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja 75 ml

° Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 75 ml

° Jainabas Whipped Shea Body Oil 75 ml

° Isatous Whipped Shea Cream 75 ml

° Amies Whipped Soft Soap 75 ml

° Zawadis Body Scrub 75 ml

Ordinarie pris på produkterna är sammanlagt: 800 kr. Just nu kan du beställa hela paketet för endast: 550 kr. Det ger hela 250 kr i rabatt.

Veckans paketerbjudande

Inte nog med det! Du får alltid FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

Så klicka hem ett paket och njut, eller ge bort delar eller hela paketet till någon du tycker är värd lite extra omsorg! HÄR hittar du veckans härliga paketerbjudande!

Lämna ett svar