Veckans erbjudanden, Vecka 27

Hoppas du ligger på en strand, eller sitter och sippar på något svalkande, för nu är det verkligen högsommar. Passa på att njuta.

Men glöm inte smörja in dig och ta hand om huden varje dag. Med veckans fina erbjudanden kan du unna dig extra semesterlyx!

Veckans erbjudande på enskild produkt ger dig hela 75 kr rabatt på multiprodukten: Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja 400 ml. Den vårdar och skyddar från topp till tå, både håret och huden.

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja

Veckans paketerbjudande är en fin mix av fina, välgörande produkter för dig som vill ha lite mer.

I detta paket får du en skön ansiktspeeling med en bas av African Black Soap, välkänd för sin skonsamma, djuprengörande effekt. I den rejält tilltagna tvålskrubben finns insprängda småtvålar i vackra färger, men med samma bas. I både de små och den stora tvålen finns rikligt med nyponfröpulver som ger en naturlig och skonsam peeling. Omies Facial Scrub innehåller de eteriska oljorna citrongräs och Tea tree. Paketet innehåller även vårt välsmakande Läppbalsam som passar sig särskilt för riktigt torra och nariga läppar. Du får även den vispade hår- och hudoljan Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja på 200 ml, samt en Jainabas Whipped Shea Body Oil 200 ml. Båda mycket mjukgörande, återfuktande och väldoftande. Allt detta i ett och samma paket!

Innehåll:

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja, 200 ml

Jainabas Whipped Shea Body Oil 200 ml

Omies Facial Scrub

Kiqis Vårdande Läppbalsam med mangosmak i ekohylsa

Paketet är värt totalt: 770 kr. Denna vecka får du 250 kr i rabatt direkt och betalar därför endast 520 kr för hela paketet. 

Inte nog med det! Du får alltid FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

Lämna ett svar