Veckans erbjudanden, Vecka 29

Börja veckan med en beställning som kommer ge dig en sommarhud som håller i sig långt in på höstkanten. Vårt paketerbjudande ger dig grunden till att din hud håller sig elastisk längre.

Vi önskar även våra muslimska kunder en fin högtid med Eid al-Adha.

Veckans enskilda erbjudande ger dig ett vackert hår som skyddar det mot sol, vind och bad. Du får hela 50 kr rabatt på Mamas Lyxiga Hårolja, 100 ml.

Mamas Lyxiga Hårolja 100 ml

Tre av våra toppsäljare i samma paket. Dessutom till ett bra paketpris där du får en rejäl rabatt! Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja i stor burk (hela 400 ml) är oslagbar för både huden och håret. En blandning av Sheasmör och Arganolja är verkligen perfekt! Sheasmöret återfuktar och gör under med huden och håret (det är inte en tillfällighet att så många hudvårdsprodukter innehåller just sheasmör) och Arganoljan kapslar in och ger håret och huden ett bra skydd, samtidigt som det är en jättebra olja. Arganolja funkar även bra på oljig hud. Vår vispade tvål är både lyxig, skön och väl rengörande. Skrubben är toppen både som fotskrubb och att peela hela kroppen med (dock inte ansiktet).

I veckans paket ingår alla dessa produkter:

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja (400 ml)
Amies Whipped Soft Soap (200 ml)
Zawadis Body Scrub (200 ml)

Paketet är värt totalt: 785 kr. Du får 250 kr i rabatt direkt och betalar därför endast 535 kr för hela paketet. 

Veckans prisvärda paketerbjudande

Inte nog med det! Du får alltid FRI FRAKT inom Sverige när du beställer från 500 kr. Klicka bara i Fri frakt i kassan. Alternativet kommer upp automatiskt när du lagt i varor för minst 500 kr i slutpris (efter avdragna rabatter) i varukorgen.

Hoppas du fortsätter ha en riktigt skön sommar med nära och kära!

Lämna ett svar