Pop-up-marknad med Local Femmes Market, Vecka 30

Äntligen startar Local Femmes Markets Pop-Up-marknad!! Det som skiljer denna onlinemarknad från tidigare, är att man valt att fokusera på färre kreatörer, att berätta mer om bakgrunden och själva skapandet, samt om kreatörerna själva. Denna Pop-Up kommer också att pågå i en hel vecka, med start idag, måndag 26/7 och med avslut på söndag denna vecka.

Vi på Fatous Passion gör veckan till en riktigt härlig Pop-Up-fest! Du är självklart inbjuden och vi hoppas du hänger med oss!!

Under veckan får du 25% rabatt på ALLA produkter och paket med rabattkoden femmes25. Vi kommer även lägga ut special editions och vi har två maffiga paket med dubbla rabatter. Ett stort sommarpaket och ett mindre.

Lite annat kommer säkert dyka upp också. Så sätt på notiser på Insta, så du inte missar något!

Så häng med under veckan och passa på att ladda upp för sensommaren och hösten! Ha en riktigt fin vecka!

Lämna ett svar