Sista dagen för mellandagsrean

Prishöjningar är en av de absolut mest trista delarna i företagandet. I år har vi kunnat begränsa våra prishöjningar till 5 produkter.

Endast en av de vispade sheasmörerna har höjts och det är den som vi inte gjorde någon prishöjning på förra året, nämligen Isatous Whipped Shea Cream. Vi har höjt den lilla burken på 75 ml med 5 kr, den på 200 ml har vi höjt 10 kr och den stora burken på 400 ml med 15 kr.

Vi har höjt vår ansiktsskrubb med 10 kr, våra båda African Black Soap, den naturella och den med mangodoft har vi höjt med 10 kr och Amies Whipped Soft Soap har vi höjt den lilla burken på 75 ml med 10 kr och även den stora burken på 200 ml är höjd med 10 kr.

Omies Facial Scrub

Tack och lov slipper vi höja övriga produkter och det känns jättebra.

Om du utnyttjar vår mellandagsrea som är sista dagen idag, så sparar du ändå 26-111 kr per produkt på de prishöjda produkterna. Glöm inte skriva in rabattkoden: ”mellandagsrea” i kassan för att få din rabatt på 25%!

Ett riktigt, riktigt gott nytt år önskar vi alla vara kunder och ett stort TACK för att ni varit med oss under 2021. Vi hoppas ni följer med oss in i 2022 som vi hoppas ska ge er nya spännande erbjudanden, produkter och njutning!

Lämna ett svar