Gott nytt år världens bästa kunder

Jag vill börja med att tacka alla våra kunder för all tillit och allt stöd ni gett under det gångna året. Med fortsatt pandemi går vi in i ett helt nytt år och jag är mer tacksam än någonsin över ert stöd som är viktigast av allt! Jag är så tacksam över den uppskattning ni alla visar för mina produkter!

Som jag nämnt tidigare, så är varje enskild produkt skapad med omsorg och en massa kärlek!

Vi hoppas kunna bjuda på härliga överraskningar under året och kommer börja med en prisvärd januarirea som ger er 20% rabatt på allt i webbutiken med rabattkoden: ”januarirea”. I vår fysiska butik på Kungsholmen gäller rean endast på de saker som finns i webbutiken.

Inte nog med det! Vi kommer också ha en give away under årets första dagar. Håll utkik i våra sociala medier!

Vår extra Lyxiga Varm choklad

Som om inte detta vore nog så kommer vi ge gratis fika på fredagar i vår butik/café för barn under 12 år när de fikar med en vuxen. Erbjudandet gäller ett barn per vuxen hela januari. Den vuxna kan köpa en valfri dryck och valfritt tilltugg. Barnet får välja en valfri tårtbit/bakelse/kaka etc. samt en valfri dryck. Här kan vi verkligen rekommendera vår extra Lyxiga varm choklad. Den består av skummad mjölk med en chokladklubba från Chokladfabriken (välj mellan ljus och mörk choklad), marshmallows, pudrad kakao från Chokladfabriken, samt en polkastång i. Självklart får man välja en annan dryck också. Erbjudandet är värt upp till 100 kr. Fortsätt följa oss för fler tips och se vilka härliga event som kommer att komma upp framöver!

Ett riktigt fint 2022 önskar vi er!

Lämna ett svar