Lansering av helt ny produkt

För exakt en vecka sedan lanserade vi en helt ny produkt. Nämligen Mabous Vårdande Skäggolja.

Skäggoljan har provats ut under ca fyra års tid, så den är verkligen inget hastverk. En bra produkt behöver tid på sig att mogna och provas ut av många med olika kroppar, hud, hår och i detta fall även skägg.

Självklart passar inte någon produkt alla människor, men det är viktigt för oss att våra produkter passar så många som möjligt.

I princip har skäggoljan inte ändrats i grunden, sedan jag började göra den, några oljor ändrades precis i början, men sedan har den varit relativt intakt, förutom att tisteloljan lagts till.

Däremot har det varit mycket oenighet om doften. Doft är ju något väldigt personligt. I slutänden landade det ändå i två ekologiska, eteriska oljor som passar mycket väl till just skäggvård. Cederträ Atlas har antiseptiska egenskaper och den är även sammandragande, stabiliserande och balanserande på huden. Oljan reglerar talgproduktionen och kan med fördel användas vid eksem då den lindrar klåda och hudirritationer. I hårvård används oljan för fet hårbotten, mjäll och seborré.

Den andra eteriska oljan som valts som doftsättare är Bergamott. Den har en fruktig, pigg och svagt söt doft.

Bergamottoljan är antiseptisk och kan användas utspädd med t.ex Ricinolja (som även den finns i vår Skäggolja) för att motverka acne. Bergamott har även uppiggande egenskaper och kan verka positivt vid nedstämdhet, ångest, stress och sömnbesvär.

Vi är nu slutligen mycket stolta att äntligen få presentera denna produkt och det är fantastiskt vilket härligt gensvar vi fått under den gångna veckan.

Vi hoppas den glädjeyran får fortsätta i takt med att allt fler kunder får chans att beställa vår härligt, vårdande skäggolja.

Ett tips inför påsken är att alla våra flytande oljor och även vårt läppbalsam och våra vispade sheasmör på 75 ml passar utmärkt att lägga i påskäggen, för dig som vill lägga till mer än godis!

Ett riktigt fint slut på veckan och en fantastisk helg önskar vi på Fatous Passion från ett pudervitt snölandskap!

HÄR hittar du vår härliga Skäggolja!

Våra tre härliga, flytande oljor

Med vänlig hälsning

Fatou Lusi

Lämna ett svar