Prisvinnande produkter

[• FLASH •]

Det som göms i snö…

Vi har under nästan två års tid tillverkat produkter som i första hand sålts av ett lite större företag, under deras label – däribland tre vispade sheasmör. Eftersom vi ägt rättigheterna till dessa sheasmör, har även vi sålt dessa vid speciella tillfällen, som t ex under Local Femmes Market. Nyligen har vi dessutom börjat addera dessa till vårt eget ordinarie sortiment och känner att det är dags för lite avslöjanden.

Den EXTRA stoltheten för oss med dessa sheasmör, med sina endast tre/fyra ingredienser – ekologiskt sheasmör, allergenfri/ekologisk eterisk doftolja, vitamin E och ev naturfärg – är att de varit med och nominerats och vunnit priser inom hudvårdsvärlden (under det andra företagets label)!

* ”Årets bästa hudvårdsserie 2020” (folkets val) || Stockholm Beauty Week Award.

* ”Årets multiprodukt 2021” || Aftonbladets Beauty Oscar.

* ” Folkets bästa kroppsprodukt 2021” || Stockholm Beauty Week Award.

* ”Årets bästa Ekologiska produkt 2021” || Organic Beauty Awards.

* ”Årets Bästa Ekologiska produkt – Made in Sweden 2021” (finalist) || Organic Beauty Awards.

Så…

Lämna ett svar