Prisvinnande produkter

[• FLASH •] 💫

𝙋𝙍𝙄𝙎𝙑𝙄𝙉𝙉𝘼𝙉𝘿𝙀 𝙋𝙍𝙊𝘿𝙐𝙆𝙏𝙀𝙍

Det som göms i snö… 🏆

Vi har under nästan två års tid tillverkat produkter som i första hand sålts av ett lite större företag, under deras label – däribland tre vispade sheasmör. Eftersom vi ägt rättigheterna till dessa sheasmör, har även vi sålt dessa vid speciella tillfällen, som t ex under Local Femmes Market. Nyligen har vi dessutom börjat addera dessa till vårt eget ordinarie sortiment och känner att det är dags för lite avslöjanden.

Den EXTRA stoltheten för oss med dessa sheasmör, med sina endast tre/fyra ingredienser – ekologiskt sheasmör, allergenfri/ekologisk eterisk doftolja, vitamin E och ev naturfärg – är att de varit med och nominerats och vunnit priser inom hudvårdsvärlden (under det andra företagets label)!

𝙉𝙊𝙈𝙄𝙉𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂𝘼𝙍/𝙑𝙄𝙉𝙎𝙏𝙀𝙍:

• 𝑽𝑰𝑵𝑺𝑻𝑬𝑹

☆ ”Årets bästa hudvårdsserie 2020” (folkets val) || Stockholm Beauty Week Award.

☆ ”Årets multiprodukt 2021” || Aftonbladets Beauty Oscar.

☆ ” Folkets bästa kroppsprodukt 2021″ || Stockholm Beauty Week Award.

• 𝑵𝑶𝑴𝑰𝑵𝑬𝑹𝑰𝑵𝑮𝑨𝑹

☆ ”Årets bästa Ekologiska produkt 2021” || Organic Beauty Awards.

☆ ”Årets Bästa Ekologiska produkt – Made in Sweden 2021” (finalist) || Organic Beauty Awards.

Så…

𝙂𝙍𝘼𝙏𝙏𝙄𝙎 𝙏𝙄𝙇𝙇 𝙊𝙎𝙎 𝙊𝘾𝙃 𝙀𝙍 𝙆𝙐𝙉𝘿𝙀𝙍! 💐

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.